POLITIKA PRIVATNOSTI SAJTA 

 

Ovom politikom privatnosti, Ventilacija  D.O.O. Bar, Bijelisi b.b. (u nastavku: Društvo/rukovalac podacima), u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, pruža neophodne informacije u vezi sa zaštitom privatnosti i obradom podataka o ličnosti.

 

Politika privatnosti: Opšte odredbe

 

Kada koristite sajt https://rezanje.pro/ sajta poveravate nam vaše poverljive informacije. Naša je obaveza da ih štitimo od zloupotrebe i omogućimo vašu kontrolu nad korišćenjem.

Jedna od mera zaštite je i ova Politika privatnosti u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) i objavljena kao sastavni deo Uslova korišćenja ovog sajta.

 

Prihvatanje politike privatnosti

 

Kao korisnik ovog veb-sajta, njegovom upotrebom prihvatate našu politiku privatnosti i dajete nam saglasnost da podatke, koje na sajtu ostavite, koristimo u skladu sa njom.

Vašu odluku da nam poverite lične informacije, tumačimo kao prihvatanje činjenice da privatnost vaših podataka ne može u svakom trenutku biti garantovana 100%.

 

Upotreba ličnih podataka

 

Da bismo uspešno obradili Vaš zahtev ili narudžbu, pružili uslugu, uspostavili kontakt ili odgovorili na upit, potrebni su nam Vaše ime, prezime, adresa, email i broj telefona.

Moguće je da zatražimo i neke druge informacije u skladu sa zakonom i eventualnim izmenama naše politike zaštite privatnosti koje budemo objavili na ovom sajtu.

Sakupljamo samo podatke koje vi dobrovoljno ostavite preko ponuđenih formi na sajtu.

 

Upotreba „cookies“ (kolačića)

 

Radi poboljšanja sajta i ukupne ponude, prikupljamo i obrađujemo informacije o posetama stranicama našeg sajta, šta se traži, pregleda, kupuje ili koristi na bilo koji način.

U tome nam pomažu „cookies“ (kolačiće) kao specifični identifikatori koji omogućavaju bolju interakciju sa vama, veliku uštedu resursa i vremena, kao i više pogodnosti tokom upotrebe sajta. (Više o tome: Šta su kolačići sajta?).

Kolačiće čita samo web server preko vašeg browswer-a u domenu koji ih je poslao.

„Cookie“ ne prikuplja lične podatake i ne može da pokrene zlonamerne ili druge programe na uređaju koji koristite.

Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa upotrebom kolačića sajta.

Radi dodatne zaštite vaše privatnosti, mi Vam pružamo mogućnost da upravljate korišćenjem kolačića na vašem sajtu. Detaljnije o tome imate na: „Politika kolačića“.

 

Upotreba e-mailing liste i newslettera

 

Korisnici ovog sajta imaju mogućnost izbora da budu na mailing listi ili ne. Sa naše mailing liste možete se odjaviti (izbrisati) svaki put kada od nas dobijete obaveštenja o novostima (newsletters) na Vaš kontakt e-mail.

 

Politika privatnosti i bezbednost podataka

 

U obavezi smo da vaše lične i poverljive podatke strogo čuvamo i poštujemo. U tom smislu, preduzimamo sve standardne mere za sprečavanje neovlašćenog pristupa vašim podacima. Stoga je moguće da od Vas zatražimo naknadnu proveru identiteta.

Garantujemo da ćemo prikupljati samo osnovne podatke o Vama kao korisnicima ovog sajta i podatke neophodne za naše normalno poslovanje i informisanje.

Vaši podaci su dostupni samo zaposlenim licima zaduženim za povereni posao. Oni su obavezi da podatke štite, da ih ne koriste u druge svrhe i ne daju trećim licima.

Ukoliko budemo primorani da sakupljene informacije ustupimo organima vlasti kao trećoj strani, o tome ćete biti obavešteni da date svoju saglasnost.

 

Promene politike privatnosti

 

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća u danu njenog objavljivanja na ovoj stranici sajta.

Obaveštenja o promenama ne šaljemo. Činom korišćenja ovog sajta Vi dajete saglasnost sa svim odredbama ove Politike privatnosti i Uslovima korišćenja sajta i njegovog sadržaja.

 

Politika privatnosti: Završne odredbe

 

U Vašem je interesu da ovu Politiku privatnosti pročitate prilikom pristupa sajtu, kako biste se upoznali sa eventualnim izmenama.

Ukoliko sajt koristite nakon objave izmena u našoj Politici privatnosti, smatraćemo da ste sa njima upoznati i da ih u potpunosti prihvatate.

 

Rukovalac podacima

 

 

Kontakt podaci:

  • Telefonski broj:
  • Internet stranica:
  • Adresa e-pošte:

 

Ove odredbe stupaju na snagu 27. Marta, 2020. godine